De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Dagbesteding
  • Keurmerk
  • Contact

Dagbesteding

We bieden dagbesteding op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dit voor minimaal 2 hele dagen (4 dagdelen), alleen een ochtend of middag is helaas niet mogelijk.

De boerderij is aangesloten bij Stichting Landzijde, het centrale loket voor landbouw, zorg en welzijn in Noord-Holland. Landzijde steunt mensen met een beperking en zorgt dat zij een prettige plek vinden bij zorgboeren. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bij de boer, elke dag buitengewoon!

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen
Melkveehouderij