De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Dagbesteding
  • Keurmerk
  • Contact

Keurmerk

Zorgboerderij de Meent is in het bezit van het Kwaliteitskeurmerk Zorgboerderijen van de Landelijke Federatie Landbouw en Zorg.

Daarnaast is de zorgboerderij aangesloten bij Landzijde. Landzijde is een overkoepelende organisatie voor zorgboeren. Bij deze Noord-Hollandse organisatie zijn inmiddels ruim 100 zorgboerderijen aangesloten. Ook Zorgboerderij De Meent maakt deel uit van Landzijde.

Elke aangesloten boerderij doet mee met het landelijke kwaliteitssysteem, de risico-inventarisatie & evaluatie (in het kader van de Arbo-wet). De zorgboer is gecertificeerd bedrijfshulpverlener.

De zorgboerderijen die bij Landzijde zijn aangesloten bieden veiligheid, uitdaging en verbondenheid. Veiligheid en zekerheid ervaren is belangrijk voor het functioneren van mensen. De uitdaging aangaan leidt veelal tot het benutten van, soms onontdekte, talenten. Terwijl het gevoel van verbondenheid met andere mensen, met de natuur en met het werk in de buitenlucht bijdraagt aan gezondheidsbeleving.

Niet voor niets is het motto van Landzijde: Bij de boer, elke dag buitengewoon!

Meer informatie

Voor meer informatie over de zorgboerderij, de werkwijze of financiering, kijk op de website van Landzijde.

Wilt u uzelf of iemand anders aanmelden voor een plek op de zorgboerderij, vul dan het online aanmeldformulier in, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Met specifieke vragen, kan je altijd contact opnemen met Landzijde.
0299 - 47 41 18
info@landzijde.nl

Voor overige vragen of afstemming met Zorgboerderij de Meent:
Contactpersoon: Maartje Jansen
Melkmeent 9
1218 XX Hilversum
06 - 47820849
info@zorgboerderijdemeent.nl

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen
Melkveehouderij