De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Dagbesteding
  • Keurmerk
  • Contact

21-2-2023

Vanaf nu heeft de boerderij een AED!

Vanaf nu heeft de boerderij een AED!

Deze hangt buiten aan de muur bij de ingang van de kinderboerderij. Zo is deze in geval van nood voor iedereen 24/7 beschikbaar. Mocht iemand in de buurt van de boerderij een hartstilstand krijgen, dan kan het apparaat een leven redden.

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen
Melkveehouderij