De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Dagbesteding
  • Keurmerk
  • Contact

29-12-2022

Verlichte trekkertocht

Na twee zeer geslaagde edities starten boeren uit de regio ‘t Gooi en de Vechtstreek op woensdagavond 28 december opnieuw hun verlichte trekkers voor een rondrit. De optocht met trekkers is bedoeld als warme kerstgroet in de koude winterdagen. Tijdens de optocht rijden de versierde trekkers zoveel mogelijk langs de zorginstellingen die eerder als verrassing namens de deelnemende boeren een kerstpakket hebben ontvangen.

Alle boeren uit de regio hadden erg hun best gedaan om hun trekker te versieren met allerlei lichtjes. Ook bij ons op de boerderij zijn ze druk bezig geweest om er wat moois van te maken.

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Kinderboerderij
Theehuis Juffrouw Jansen
Melkveehouderij